Ko je sa nama trenutno

Statistika site-a

Korisnika: 13
Sadraja: 1559
Linkova: 6
Posjeta: 6471944
Obavijest nakon prve Pedagoške srijede Ispis E-mail
Sandra Bjelan   
Ponedjeljak, 28 Mart 2016

DRUŽENJESTUDENATA, ASISTENATA I PROFESORA

ODSJEKA ZA PEDAGOGIJU


„Pedagoška srijeda“

U srijedu, 13.01.2016. godine u sali 30 realizirano je druženje studenata, asistenata i profesora Odsjeka za pedagogiju u okviru prve Pedagoške srijede u ovom ciklusu.

U organizaciji i realizaciji prve Pedagoške srijede aktivnu ulogu su imali studenti/ce svih godina studija, od prve do pete, uz koordinaciju prof.dr. Lejle Kafedžić. Posebno zahvaljujemo sljedećim studentima za vrijeme, ideje, trud, rad... kako bi prva Pedagoška srijeda bila posebno nadahnuće: Azri Smajović, Amini Smajović, Azri Kerla, Amini Rizvan, Marizeli Ćatić, Aldijani Garibović, Nejri Musić, Šeherzadi Jusufbašić, Fikreti Duranović, Nermani Drek, Feridu Mehmedoviću i Medini Kladanjčić.

Prisutni su mogli uživati u raznovrsnom programu i mnogobrojnim talentima studenata Odsjeka za pedagogiju. Studenti su tokom večeri pokazali da umiju izvrsno pjevati, pisati pjesme, recitirati, crtati, glumiti, ali su i izrazili prednosti studiranja na Odsjeku za pedagogiju, razloge za posjetu Ključu, u šta sve vjerujemo kada nešto, što radimo, želimo da uspije, itd.

U uvodnom dijelu večeri, prisutnima se obratio voditelj Odsjeka za pedagogiju, prof.dr. Amir Pušina. Zahvaljujemo na dolasku: prof.dr. Hašimu Muminoviću, prof.dr. Mirjani Mavrak, prof.dr. Amiru Pušini, prof.dr. Snježani Šušnjara, prof.dr. Lejli Kafedžić, mr.sc. Emini Dedić Bukvić, mr.sc. Sandri Bjelan-Guska, Merimi Zukić, MA i Edini Nikšić, MA i studentima svih godina.

Iskreno se nadamo da će svaka sljedeća Pedagoška srijeda biti jednako inspirativna i odlična prilika da se upoznajemo, družimo i učimo.

Iz Odsjeka 

 
Sljedea »

RSS distribucija