Prati nas i na Facebooku!

Anketa

Kada bih mogao/la da biram sistem studiranja na Odsjeku, onda bi to bio
 

Ko je sa nama trenutno

Gostiju online: 2

Statistika site-a

Korisnika: 12
Sadržaja: 1000
Linkova: 6
Posjeta: 4329950
Naslovna arrow O nama

 

OBAVIJESTSTUDENTIMA UPISANIM U DRUGU GODINU DRUGOG CIKLUSA STUDIJA

  PRIJAVA MODULA U X SEMESTRU

 

O nama Ispis E-mail
Administrator   
Subota, 22 Septembar 2007

Studentismo Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Sarajevu. Ovaj sajt bi trebao pokazati kreativnost, interesovanja, hobije i svestranost budućih (nadamo se) uspješnih pedagoga, kao i biti mjesto virtualnog okupljanja studenata pedagogije i svih onih koji se bave odgojno-obrazovnim radom ili ga vole!

Ovo nije naša prva stranica. Do sada smo promijenili više dizajna kao i jezika u kojima je pisana. Počeli smo još akademske 2005/'06. godine na nagovor našeg asistenta Amira Pušine. Nadamo se da napredujemo ka modernom sajtu zanimljivih i korisnih sadržaja - mjestu na kojem ćete se ugodno i inspirativno osjećati. Ne zaboravite da nam pišete na e-mail Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript , ili bar ostavite komentar u knjizi gostiju. Očekujemo da se uključite i u rad našeg foruma.

grupa


 

Slanje priloga za objavljivanje

Kakobismo naš web portal učinili još sadržajnijim, kvalitetnijim i korisnijim, kreirali smo e-mail formu za slanje vaših priloga, radova i svega onoga što želite podijeliti sa svojim kolegama. Ukoliko imate takvih radova, možete nam ih poslati direktno sa našeg portala, koristeći ovu e-mail formu.

RSS distribucija