Ko je sa nama trenutno

Gostiju online: 5

Statistika site-a

Korisnika: 12
Sadržaja: 1171
Linkova: 6
Posjeta: 4780943
Zanimljivosti
EUROWEB+ European Research and Educational Collaboration with Western Balkans Ispis E-mail
Administrator   
Utorak, 08 Decembar 2015
EUROWEB+is a scholarship programme for students on undergraduate, master, doctoral and post-doctoral level, as well as for university staff in academic or administrative positions, financed by the European Commission, and a continuation of the previous project EUROWEB.
 
The EUROWEB+ Scholarship Programme is open to selected nationals in EU countries and Western Balkans who want to study or work at one of the partner institutions, see Applicant information.
 
The overall objective of EUROWEB+ project is to create a partnership in research and education that will strengthen the ties between EU and Western Balkans.
 
 More information can be found here: 

http://www.mrtc.mdh.se/eurowebplus/index.php
 
Pedagogijaffsa.com zabilježila preko pola miliona jedinstvenih posjeta Ispis E-mail
Administrator   
Četvrtak, 09 Septembar 2010

Cijenjeni naši posjetioci, ponosni smo objaviti da je naša i vaša web stranica studenata Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Sarajevu ovih dana premašila pola miliona jedinstvenih posjeta. Ovaj broj je i znatno veći, ukoliko se u obzir uzme da je sistem praćenja posjeta stranici aktivan tek nakon što je cjelokupni portal prebačen na tzv. Joomla CMS sistem, 2008. godine. Posjete iz prethodne dvije godine od kada postoji web portal studenata Odsjeka za pedagogiju (2006. godine) nisu uračunate u ovaj broj, što znači da je broj od pola miliona jedinstvenih posjeta stranici, i znatno veći.

Opširnije...
 
Studenti Odsjeka za pedagogiju na III međunarodnom kongresu studenata socijalne pedagogije u Zagrebu Ispis E-mail
Administrator   
Utorak, 09 Juni 2009
Zagreb Grupa studentica četvrte godine pedagogije na Filozofskom fakultetu u Sarajevu učestvovala je u radu Trećeg međunarodnog kongresa studenata socijalne pedagogije koji se održao u Zagrebu u periodu 29.-31. 05. 2009. Naziv Kongresa On the Spot svjedoči naum organizatora da na jednom mjestu okupe studente, univerzitetske profesore i stručnjake iz prakse koji se bave socijalnopedagoškim radom. Vođeni zahtjevima Bolonjskog procesa prema međunarodnoj suradnji i u području studentskih aktivnosti, Kongres su organizirali studenti Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, uz podršku nastavnog osoblja, Uprave Fakulteta te Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske. Učešće su uzeli studenti i profesori socijalne pedagogije, pedagogije, socijalnog rada, te edukacijsko-rehabilitacijskih smjerova sa univerziteta iz regiona: Zenice, Tuzle, Sarajeva, Beograda, Ljubljane, Rijeke i Zagreba.
Opširnije...
 
Priprema za novu ulogu Ispis E-mail
Administrator   
Petak, 20 Februar 2009
ImageKolegicaMartina Krišto nam je proslijedila svoj rad iz pedagoške psihologije - Priprema za novu ulogu, prijevod zanimljivog članka iz časopisa Monitor on Psychology. Također, poslala nam je i PowerPoint prezentaciju čiji se sadržaj i bazira na tesktu tog članka.

U nastavku slijedi teskt članka, kao i sama PowerPoint prezentacija spremna za download na vaš računar. Prezentaciju možete dowloadovati ovdje.
Opširnije...
 
Intervju sa ass. Eminom Dedić Ispis E-mail
Administrator   
Subota, 29 Septembar 2007
Emina Dedi?
ass.Emina Dedi?
Opširnije...
 
Intervju sa ass. mr. Lejlom Karijašević Ispis E-mail
Administrator   
Subota, 29 Septembar 2007
Lejla Karija?evi?
ass.mr. Lejla Karija?evi?
Opširnije...
 

RSS distribucija